Auronde: tijdloos design

Met de Auping Auronde kies je voor de design klassieker van Auping. De tijdloze vormgeving blijft altijd mooi in zijn heldere uitstraling en zijn eenvoud.

De Auping Auronde is een ontwerp van Frans de la Haye en is al jarenlang het meest verkochte bedmodel in Nederland.

Het ontwerp

Dit tijdloze bed is nog altijd even succesvol. Aan het ontwerp is sinds de introductie in 1973 dan ook weinig veranderd; het design met zijn herkenbare ‘oog’, ronde vormen en heldere lijnenspel is onveranderd gebleven. Auronde is ontworpen door de bekende designer Frans de la Haye. Het unieke ontwerp heeft zijn doorlopende succes te danken aan de unieke vorm.

Volgens Frans de la Haye laat de vorm geen veranderingen toe en blijft het design altijd één beeld. Met deze prachtige Auronde haal je dus een échte designklassieker in huis waar je lang plezier van zult hebben.
Bekijk al onze Auronde modellen.

Inspiratie

Mogelijkheden

Binnen het design geven kleur, speelsheid van duurzame materialen, fineervarianten en diverse afwerkingen de Auronde steeds weer een eigen uitstraling. Hiermee biedt het Auronde bedmodel ruimte aan invulling van jouw persoonlijke smaak.
Zo kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals beits, vollak en hoogglans, in totaal 14 verschillende kleuren.

Daarnaast kun je kiezen uit 3 hoogtes; de hogere versies bieden extra comfort. De Auping Auronde is ook verkrijgbaar in een deelbare variant. En dankzij de modulaire opbouw is het bed op vele manieren uit te breiden, met een hoofdeind, achterwand of achterelement en fraai te combineren met diverse accessoires, zoals een Auronde tafeltje of een Aureo bedlamp.

Eigentijds vakmanschap

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. Beukenhout heeft een hoge sterkte en behandeld met lak of beits een slijtvast oppervlak. Deze grondstof wordt in Europa gewonnen en komt daarmee gegarandeerd uit duurzame bosbouw.

Het bed is voor een groot deel met de hand vervaardigd. De Auping Auronde wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Eigentijds vakmanschap, dat voel én zie je. De Auronde omranding met hoofdeind en het Auronde tafeltje zijn Cradle to Cradle Basic gecertificeerd om hun duurzame materiaalkeuze.

Auping spiraalbodem en matras

De Auping Auronde biedt uitstekend slaapcomfort. Of je nu gaat voor een vlakke of volledig elektrisch verstelbare spiraalbodem,

aangevuld met een Auping matras is het bed volledig op jouw lichaam afgesteld.

Wat maakt een spiraalbodem uniek?

De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt.

Vind je het prettig om je bed te kunnen verstellen? Dan kun je kiezen voor de handverstelbare of elektrisch verstelbare versie met 1, 2 of 3 motoren. Ontdek welke spiraalbodem bij jou past.

Voor iedereen de juiste matras

De Auping Auronde biedt uitstekend slaapcomfort. Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol.

De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in ondersteuning en comfort. Bekijk alle Auping matrassen en topmatrassen. Ga voor jouw ideale matras naar de online matrasadviseur.

Ervaar de Auronde zelf

Om je te helpen bij het samenstellen van de Auronde, ben je altijd van harte welkom bij één van de Auping winkels waar je het bed en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen.
Onze slaapadviseurs luisteren graag naar jouw persoonlijke

voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van je wensen kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat je de juiste Auronde kiest.
Zoek een winkel bij jou in de buurt.