Essential: Eigentijds en duurzaam

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt designbed. Door zijn verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer.

Gemaakt van materialen die recyclebaar zijn, is de Essential ook nog eens een heel duurzaam ontwerp.
Bekijk onze Essential modellen.

Het ontwerp

Het eigentijdse design van de Auping Essential is toe te passen in ieder interieur. In lijn met je persoonlijke smaak kun je kiezen uit 5 kleuren. Het mooi vorm gegeven hoofdbord is zeer uitnodigend om het bed verder aan te kleden en te stylen.

De Essential is ontworpen door het Duitse ontwerp-duo Claudia Köhler en Irmy Wilms. Zij vinden het belangrijk dat de Essential in uiteenlopende stijlen en interieurs past, omdat het bed daarmee een lange levensduur heeft.

Inspiratie

Mogelijkheden

Om er zeker van te zijn dat de Essential perfect aan je persoonlijke voorkeuren voldoet, heb je de keuze uit tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 5 verschillende kleuren (Pure white, Carbon black, Night blue, Rusty red en Skin), die ieder hun eigen uitstraling geven aan het bed.

Daarnaast kun je kiezen uit twee hoogtes; de hoge variant biedt extra comfort. Of verrijk de Essential met stijlvolle en functionele accessoires, zoals een hoofdbord, bedtafeltjes en leeslampen. Zo accentueer je niet alleen je stijl, maar voorzie je jezelf tevens van extra gemak.

Bekroond ontwerp

De Auping Essential is een volledig duurzaam ontwerp. Dit houdt in dat de Essential is vervaardigd van gerecyclede materialen (aluminium, MDF en kunststof) en aan het einde van de levensduur opnieuw geheel recyclebaar is.
De Auping Essential is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd om zijn materiaalkeuze, recyclebaarheid en productieproces.

De Essential is al meerdere malen bekroond dankzij zijn unieke vormgeving. Zo heeft de Essential een Red Dot Design Award ontvangen voor het tijdloze ontwerp. Daarnaast heeft de Essential de prestigieuze iF Product Design Award gewonnen. En de Stichting Goed Industrieel Ontwerp heeft de erkenning "Goed Industrieel Ontwerp" gegeven.

Essential: past bij elke stijl

Auping spiraalbodem en matras

De Auping Essential is vanzelfsprekend aan te vullen met een Auping spiraalbodem en matras, ergonomisch volledig af te stemmen op je wensen en behoeften voor optimaal comfort. In een tweepersoons Auping Essential kunnen vlakke en verstelbare Auping spiraalbodems naast elkaar worden gecombineerd.

Dit biedt de toekomstige slapers individueel slaapcomfort. De beste basis voor een energieke dag begint bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op jouw lichaam. Dat is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau.

Wat maakt een spiraalbodem uniek?

De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt. Vind je het prettig om je bed te kunnen verstellen?

Dan kun je kiezen voor de handverstelbare of elektrisch verstelbare versie met 1, 2 of 3 motoren. Elektrisch verstelbare spiraalbodems worden geleverd met een draadloze handset. Deze heb je altijd bij de hand dankzij de handsethouder die toepasbaar is op het frame van de Auping Essential. Weten welke spiraalbodem bij je past?

Voor iedereen de juiste matras

Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden

afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in ondersteuning en comfort. Bekijk alle Auping matrassen en topmatrassen. Ga voor jouw ideale matras naar de online matrasadviseur.

Ervaar de Essential zelf

Om je te helpen bij het samenstellen van de Essential, ben je altijd van harte welkom in één van de Auping winkels waar je het bed en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen.

Onze slaapadviseurs luisteren graag naar je persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van je wensen kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat je de juiste Essential kiest.
Zoek een winkel bij jou in de buurt.