Boxspring kopen?

Alle Auping boxsprings bestaan uit een frame of onderstel en een boxspringbodem met een 80% open spiraalbodem. Daar bovenop plaats je een strak (gestoffeerd) matras die zorgt voor de optimale ondersteuning, en een topper voor extra zachtheid en comfort.
Je kunt de boxsprings uiteraard uitbreiden met een stijlvol hoofdbord en/of voetenbord. Daarnaast is er volop keuze in verstelbaarheid; je kunt kiezen voor een vlakke boxspring, of een elektrisch verstelbare uitvoering met 1, 2 of 3 motoren.
Wil je een Auping boxspring kopen? Laat je dan inspireren en informeren op onze website. Bekijk alle modellen en mogelijkheden. Alle boxsprings hebben een eigen vormgeving en stijl. Of je nu houdt van tijdloos of modern, er is altijd een Auping boxspring passend bij jouw slaapkamer.
Boxsprings

Alle informatie over boxsprings

 • Makkelijk opmaken

  Met een speciale set kunt je de AVS boxspring makkelijk deelbaar maken. Ideaal voor het opmaken van het bed en het schoonmaken van de slaapkamer.

  Makkelijk opmaken
 • Lezen of tv kijken

  De verstelbare boxsprings kunnen ook voorzien worden van een RF (Radio Frequency) afstandsbediening, zodat beide partners gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.

  Lezen of tv kijken
 • Fris en uitgerust wakker

  Auping heeft als eerste beddenproducent een spiraalbodem verwerkt in een boxspring. Doordat een spiraalbodem voor 80% open is, biedt deze zeer goede ventilatie.

  Meer over ventilatie
  Fris en uitgerust wakker
 • Geen hinderlijke naad

  Een aantal toppers is ook leverbaar als splittoppers; hierbij kun je de beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden.

  Geen hinderlijke naad

Bekijk hoe Auping een kwaliteitsbed maakt

Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Doordat wij innovatieve en comfortabele materialen gebruiken in onze bedden, geniet je altijd van een goede nachtrust.

Bekijk de video