Nieuws
 • Nieuws

 • Auping benoemt Willemien Boot tot CFO

  Beddenfabrikant Koninklijke Auping bv stelt per 1 april 2015 Willemien Boot (1965) aan als Chief Financial Officer. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de aansturing van Finance- en ICT om de ambitieuze internationale groeistrategie van Auping te realiseren.
  Lees meer

  Auping benoemt Willemien Boot tot CFO
 • Auping boxsprings doen het goed in de consumententest

  De Auping boxsprings mogen zich al jaren tot de top van Nederland rekenen. De laatste test van de Consumentenbond bevestigd dat de AVS® boxspring met Cresto matras en de Criade boxspring met Inizio matras tot de beste behoren.
  Lees meer

  Auping boxsprings doen het goed in de consumententest
 • Auping lanceert nieuwe boxspring

  Koninklijke Auping introduceert de nieuwe Original boxspring, voorzien van het unieke AVS®-systeem, dat staat voor Actieve Ventilatie en Support. Een samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras zorgt voor ultieme ventilatie en ondersteuning. De nieuwe Auping boxspring biedt niet alleen een uitstekende nachtrust maar ook een stijlvolle slaapervaring.
  Lees meer

  Auping lanceert nieuwe boxspring
 • Auping presenteert voorjaarscollectie bedtextiel 2015

  Koninklijke Auping brengt dit voorjaar een veelzijdige bedtextielcollectie op de markt. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste trends, met prachtig verfijnd kleurgebruik en stoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit.
  Lees meer

  Auping presenteert voorjaarscollectie bedtextiel 2015
 • Auping partner van duurzaamheidscongres Cleantech Tomorrow

  Op 2 en 3 februari aanstaande organiseert Cleantech Regio Stedendriehoek voor de tweede keer het congres Cleantech Tomorrow, waarbij schone technologie voor het bedrijfsleven, de overheid en burgers centraal staat. Auping levert hier een bijdrage aan door kennis te delen en door een battle uit te schrijven voor studenten.
  Lees meer

  Auping partner van duurzaamheidscongres Cleantech Tomorrow
 • Auping hoofdkantoor is verhuisd

  Met plezier en gepaste trots kondigen wij aan dat vanaf maandag 5 januari 2015 zowel onze kantoor- als productieactiviteiten officieel gecentraliseerd zijn. Ons Auping hoofdkantoor is vanaf dan gelegen aan de Maagdenburgstraat 26, 7421 ZC, Deventer, waarbij de rest van onze contactgegevens gewoon hetzelfde blijven.
  Lees meer

  Auping hoofdkantoor is verhuisd