Nieuws
 • Nieuws

 • Auping Plaza genomineerd als Beste Winkelketen van Nederland

  Wij zijn er trots op dat Auping in de categorie Slapen is genomineerd voor de publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland. Iedereen die op ons gestemd heeft: bedankt!
  Lees meer

  Auping Plaza genomineerd als Beste Winkelketen van Nederland
 • Uniek Auping arrangement bij Kaboom Hotel

  Het Kaboom hotel in Maastricht is dé plek om kennis te maken met de nieuwe Auping Original, een bed dat ervoor zorgt dat je fris en energiek voor de dag komt. We hebben nu een uniek Auping arrangement! samengesteld.
  Lees meer

  Uniek Auping arrangement bij Kaboom Hotel
 • De Auping Vivo matras wederom de beste!

  Nederlands vakmanschap, dat is waar Auping al meer dan 125 jaar voor staat. Dé garantie voor goede kwaliteit. En dat blijkt want de Auping Vivo matras is door de Consumentenbond wederom bekroond met het predikaat “Beste uit de test”.
  Lees meer

  De Auping Vivo matras wederom de beste!
 • Design en duurzaamheid met de Auping Essential

  Koninklijke Auping presenteert de Auping Essential, het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het een volledig duurzaam ontwerp is, vervaardigd van gerecyclede materialen.
  Lees meer

  Design en duurzaamheid met de Auping Essential
 • Auping official partner van KNHB

  Koninklijke Auping is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Vandaag hebben Auping CEO Aart Roos en KNHB directeur Erik Gerritsen op de nieuwe centrale productie- en kantoorlocatie van Auping op sportieve wijze de samenwerking bezegeld.
  Lees meer

  Auping official partner van KNHB
 • Auping start samenwerking met ontwerper JANTAMINIAU

  Koninklijke Auping bv kondigt een meerjarige samenwerking met JANTAMINIAU aan. Nederlands vakmanschap, tijdloos design en duurzame kwaliteit zijn pijlers voor JANTAMINIAU en sluiten naadloos aan bij de visie van Auping.
  Lees meer

  Auping start samenwerking met ontwerper JANTAMINIAU