Nieuws
 • Nieuws

 • De Auping Vivo matras wederom de beste!

  Nederlands vakmanschap, dat is waar Auping al meer dan 125 jaar voor staat. Dé garantie voor goede kwaliteit. En dat blijkt want de Auping Vivo matras is door de Consumentenbond wederom bekroond met het predikaat “Beste uit de test”.
  Lees meer

  De Auping Vivo matras wederom de beste!
 • Design en duurzaamheid met de Auping Essential

  Koninklijke Auping presenteert de Auping Essential, het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het een volledig duurzaam ontwerp is, vervaardigd van gerecyclede materialen.
  Lees meer

  Design en duurzaamheid met de Auping Essential
 • Auping official partner van KNHB

  Koninklijke Auping is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Vandaag hebben Auping CEO Aart Roos en KNHB directeur Erik Gerritsen op de nieuwe centrale productie- en kantoorlocatie van Auping op sportieve wijze de samenwerking bezegeld.
  Lees meer

  Auping official partner van KNHB
 • Auping start samenwerking met ontwerper JANTAMINIAU

  Koninklijke Auping bv kondigt een meerjarige samenwerking met JANTAMINIAU aan. Nederlands vakmanschap, tijdloos design en duurzame kwaliteit zijn pijlers voor JANTAMINIAU en sluiten naadloos aan bij de visie van Auping.
  Lees meer

  Auping start samenwerking met ontwerper JANTAMINIAU
 • Stem op Auping Plaza als beste slaapwinkelketen van Nederland

  Onze droom is om met onze Auping Plaza winkels voor jou de beste slaapwinkel van Nederland te zijn. Daarom willen wij je vragen om onze dienstverlening te beoordelen.
  Lees meer

  Stem op Auping Plaza als beste slaapwinkelketen van Nederland
 • Auping benoemt Willemien Boot tot CFO

  Beddenfabrikant Koninklijke Auping bv stelt per 1 april 2015 Willemien Boot (1965) aan als Chief Financial Officer. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de aansturing van Finance- en ICT om de ambitieuze internationale groeistrategie van Auping te realiseren.
  Lees meer

  Auping benoemt Willemien Boot tot CFO