Bed kopen

In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed ventilerend bed te maken voor het plaatselijke ziekenhuis. In zijn smederij bedacht en bouwde Auping het eerste spiraalbed. Het was het begin van een succesverhaal dat onder meer leidde tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’ in 1988, precies een eeuw na het eerste bed.
Met een Auping bed bent u verzekerd van goede ventilatie. Dat geldt helemáál als u naast de Auping spiraalbodem en matras ook kiest voor een dekbed en kussens van Auping; dat wordt elke ochtend fris en uitgerust opstaan!
Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een goede nachtrust. Daar heeft u niet alleen ’s nachts voordeel van. Maar vooral overdag.
Bedden

Alle informatie over bedden

 • Uitgerust wakker

  De open structuur van de Auping spiraalbodems en vochtregulerende matrassen zorgen ervoor dat u altijd fris en uitgerust wakker wordt. Dit maakt een Auping nacht zo bijzonder.

  Meer over ventilatie
  Uitgerust wakker
 • Meer over groene productie

  Het bedmodel Essential is bekroond met een Cradle-to-Cradle Silver certificaat. Dat betekent dat dit bed voor meer dan 50% bestaat uit materialen die recyclebaar zijn.

  Lees meer
  Meer over groene productie
 • Geen schuivende matras

  Schuiven van de matras behoort, ook bij een verstelbare bedbodem, tot het verleden. De matraskoppeling die op de bedbodem wordt bevestigd, houdt de matras op z´n plaats.

  Geen schuivende matras
 • Levenslange garantie

  Auping geeft op alle bedbodems en stalen boxspringframes standaard 5 jaar garantie. Wanneer u uw aankoop online registreert, wordt deze garantietermijn verlengd tot levenslang.

  Lees meer
  Levenslange garantie

Bekijk hoe Auping een kwaliteitsbed maakt

Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een goede nachtrust.

Bekijk de video