Auping Auronde

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. En om je te verzekeren van de Auping kwaliteit, is het bed voor een groot deel met de hand vervaardigd.
De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit fraaie beits-, vollak- en hoogglanskleuren en drie verschillende hoogtes: 34,5 cm, 41,5 cm en 48 cm. En dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires creëer je in een handomdraai je eigen Auronde.
Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het onovertroffen AVS concept, maak je je Auronde bed pas echt compleet. Dit unieke concept van Auping zorgt ervoor dat je comfortabel slaapt, ’s nachts moeiteloos draait en ’s ochtends weer uitgerust en fris wakker wordt.
Auronde
7 Auronde Weergave rijen blokken

Vergelijk

 • Auronde

  Deze Auping Auronde is de eigentijdse klassieker die synoniem staat voor duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye.

  Meer informatie
  € 2.105,00
 • Auronde limited edition

  Speciaal voor het 40-jarig bestaan van de Auronde brengt Auping de Auronde Limited Edition op de markt. Dit exclusieve model heeft een linnenlook buitenkant en een brique kleur binnenkant. Met dit unieke design heb je een echte eye-catcher

  Meer informatie
  € 2.475,00
 • Auronde met hoofdeinde

  De uitvoering van deze Auping Auronde heeft een speciaal ontworpen hoofdeinde. Het hoofdeinde vormt een stijlvol geheel met het tijdloze bed, die zoals je van Auping mag verwachten, tevens van een ongeëvenaard comfort voorziet.

  Meer informatie
  € 2.935,00
 • Auronde met achterwand

  Een perfecte aanvulling op de Auping Auronde, is de bijpassende achterwand met geïntegreerde kasten. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer.

  Meer informatie
  € 3.720,00
 • Auronde deelbaar

  Deze Auping Auronde heeft zijn eigentijdse en authentieke vorm succesvol gecombineerd met een buitengewoon handige eigenschap. Het bed is deelbaar en dat biedt allerlei praktische voordelen, zoals gemakkelijk het bed kunnen opmaken.

  Meer informatie
  € 2.630,00
 • Auronde deelbaar met hoofdeinde

  De uitvoering van deze eigentijdse Auping Auronde Deelbaar combineert het unieke hoofdeinde met de handige deelbaarheid van het bed. Dit maakt het bed buitengewoon praktisch waardoor het opmaken en stofzuigen onder het bed gemakkelijk wordt gemaakt.

  Meer informatie
  € 3.070,00