Auping Essential

De strak vormgegeven Essential neemt je mee naar de essentie van slapen: heerlijk comfortabel slapen met een gevoel van geborgenheid en rust. Het Duitse ontwerpduo Claudia Köhler en Irmy Wilms heeft samen met Auping een bed ontworpen dat in uiteenlopende stijlen en interieurs toepasbaar is.
De Auping Essential is al meerdere malen bekroond dankzij zijn unieke vormgeving. Zo heeft de Essential een Red Dot Design award ontvangen. Een internationale erkenning voor het tijdloze ontwerp. Ook heeft de Essential de erkenning “Goed Industrieel Ontwerp” gekregen van de gelijknamige stichting.
Om er zeker van te zijn dat de Essential perfect aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet, heb je de keuze uit tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 5 verschillende kleuren, die ieder hun eigen uitstraling geven aan het bed. Of verrijk de Essential met stijlvolle en functionele accessoires.
Essential
2 ESSENTIAL Weergave rijen blokken

Vergelijk

 • Essential

  Dankzij de strakke vormgeving en de duurzame kwaliteit, vertegenwoordigt deze Auping Essential de essentie van slapen. Een essentie, die je voorziet van een heerlijk comfort en verantwoord slapen.

  Meer informatie
  € 1.920,00
 • Essential met hoofdbord

  Deze Essential is voorzien van een speciaal ontworpen hoofdbord, dat door de licht gebogen vormen een comfortabel gevoel geeft. Dankzij de combinatie van het design en het voortreffelijke comfort, ben je gegarandeerd van heerlijk comfort.

  Meer informatie
  € 2.895,00