Boxspring kopen

Verzekerd zijn van een goede nachtrust en de juiste boxspring kopen? Ervaar het ultieme slaapcomfort met een Auping boxspring. Zo maakt u uw slaapkamer tot een ruimte waar u volkomen zichzelf kunt zijn en u heerlijk kunt wegdromen.
Dankzij verhoogde scharnierpunten blijft de ondersteuning van de AVS boxspring ook in verstelde stand optimaal. De verstelbare boxsprings kunnen ook voorzien worden van een RF (Radio Frequency) afstandsbediening, zodat u en uw partner gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.
Dankzij de modulaire opbouw is de Auping boxspring op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld een hoofdbord en voetbord uitzoeken, in de afmetingen die u wenst. Daarnaast kunt u uw boxspring in elke gewenste kleur en stof bestellen.
Boxsprings

Alle informatie over boxsprings

 • Makkelijk opmaken

  Met een speciale set kunt u uw AVS boxspring makkelijk deelbaar maken. Ideaal voor het opmaken van uw bed en het schoonmaken van uw slaapkamer.

  Makkelijk opmaken
 • Lezen of tv kijken

  De verstelbare boxsprings kunnen ook voorzien worden van een RF (Radio Frequency) afstandsbediening, zodat u en uw partner gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.

  Lezen of tv kijken
 • Fris en uitgerust wakker

  Auping heeft als eerste beddenproducent een spiraalbodem verwerkt in een boxspring. Doordat een spiraalbodem voor 80% open is, biedt deze zeer goede ventilatie.

  Meer over ventilatie
  Fris en uitgerust wakker
 • Geen hinderlijke naad

  Een aantal toppers is ook leverbaar als splittoppers; hierbij kunt u de beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden.

  Geen hinderlijke naad

Bekijk hoe Auping een kwaliteitsbed maakt

Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een goede nachtrust.

Bekijk de video