Nieuws
 • Nieuws

 • Koninklijke Auping benadrukt het belang van meer vrouwen aan de top

  Het aantal vrouwen in de top moet omhoog, vindt Koninklijke Auping bv. Om een hogere toestroom, doorstroom en behoud van vrouwelijk talent in topfuncties te stimuleren, ondertekende de beddenfabrikant het Charter ‘Talent naar de Top’.
  Lees meer

  Koninklijke Auping benadrukt het belang van meer vrouwen aan de top
 • De najaarscollectie bedtextiel 2014

  Een energieke dag begint in een kleurrijke slaapkamer met de najaarscollectie bedtextiel van Auping.
  Lees meer

  De najaarscollectie bedtextiel 2014
 • Auping steunt Amsterdam City Swim

  Op zondag 7 september a.s. vindt de Amsterdam City Swim weer plaats. Met het organiseren van dit unieke zwemevenement in de Amsterdamse grachten streeft de Amsterdam City Swim ernaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar onderbelichte ziektes. In 2014 zwemmen de deelnemers voor ALS.
  Lees meer

  Auping steunt Amsterdam City Swim
 • Winnares Auping Original actie

  “Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?” Koninklijke Auping legde deze vraag voor aan zijn Facebook-vrienden. Via de speciale actiewebsite original.auping.nl konden zij vervolgens hun perfecte ochtend samenstellen en delen via social media. Minne Lentz werd uit de vele deelnemers als winnaar uitgeroepen. Met haar ideale ochtend verdiende zij een Auping Original ter waarde van € 2.310,-.
  Lees meer

  Winnares Auping Original actie
 • Auping 3D geprinte schaalmodellen naar het Stedelijk Museum

  De tentoonstelling Supermodels, waar Auping aan deelneemt met 3D-geprinte schaalmodellen van onder andere de Auronde en de Cleopatra, verhuist van Milaan naar Amsterdam. Van 6 t/m 9 juni a.s. kun je de creaties van verschillende Nederlandse ontwerpers in het Stedelijk Museum bekijken!
  Lees meer

  Auping 3D geprinte schaalmodellen naar het Stedelijk Museum
 • Auping Essential wint internationale designprijs

  De Essential van Koninklijke Auping heeft de Index Product Design Award gewonnen. Deze Awards worden jaarlijks uitgereikt op de Index International Design beurs in Dubai, de belangrijkste interieurbeurs van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
  Lees meer

  Auping Essential wint internationale designprijs