Nieuws
 • Nieuws

 • Waarom levertijden op dit moment langer kunnen zijn

  Koninklijke Auping vestigt in 2014 al zijn kantoor- en productieactiviteiten op één centrale locatie in Deventer. Door alle activiteiten onder één dak te brengen, zal Auping zijn productieproces en innovatiekracht verder optimaliseren en flexibiliseren ten behoeve van een duurzame groei van het bedrijf.
  Lees meer

  Waarom levertijden op dit moment langer kunnen zijn
 • Winnares Auping Original actie

  “Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?” Koninklijke Auping legde deze vraag voor aan zijn Facebook-vrienden. Via de speciale actiewebsite original.auping.nl konden zij vervolgens hun perfecte ochtend samenstellen en delen via social media. Minne Lentz werd uit de vele deelnemers als winnaar uitgeroepen. Met haar ideale ochtend verdiende zij een Auping Original ter waarde van € 2.310,-.
  Lees meer

  Winnares Auping Original actie
 • Auping 3D geprinte schaalmodellen naar het Stedelijk Museum

  De tentoonstelling Supermodels, waar Auping aan deelneemt met 3D-geprinte schaalmodellen van onder andere de Auronde en de Cleopatra, verhuist van Milaan naar Amsterdam. Van 6 t/m 9 juni a.s. kun je de creaties van verschillende Nederlandse ontwerpers in het Stedelijk Museum bekijken!
  Lees meer

  Auping 3D geprinte schaalmodellen naar het Stedelijk Museum
 • Auping Essential wint internationale designprijs

  De Essential van Koninklijke Auping heeft de Index Product Design Award gewonnen. Deze Awards worden jaarlijks uitgereikt op de Index International Design beurs in Dubai, de belangrijkste interieurbeurs van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
  Lees meer

  Auping Essential wint internationale designprijs
 • Maak een designstatement met de Essential Rusty Red

  Auping introduceert met de Essential Rusty Red een designstatement op slaapgebied. Deze nieuwe kleur van de Essential is geïnspireerd door de natuur en ruwe materialen als metaal, roest en steen.
  Lees meer

  Maak een designstatement met de Essential Rusty Red
 • Auping introduceert bedmodel Original: de perfecte basis voor optimaal slaapcomfort

  Met de Auping Original introduceert Koninklijke Auping slaapcomfort op het hoogste niveau voor een aantrekkelijke prijs.
  Lees meer

  Auping introduceert bedmodel Original: de perfecte basis voor optimaal slaapcomfort